Verzenden

Nieuw: Korting van €1 bij betaling via iDeal.  We zien een verschuiving ontstaan dat steeds meer klanten betalen via PayPal of met een creditcard. Deze manier van betalen kost 3.6% van de omzet. Dit is een erg hoog bedrag voor alleen de betaling. Om te voorkomen dat we deze 3.6% moeten doorberekenen in de prijs willen we stimuleren dat er meer betaald gaat worden via iDEAL. Vandaar de korting als betaald wordt met iDEAL. 

Binnen Europa kan BigPlanes bijna alle producten naar wens verzenden. Voor de actuele verzendkosten kunt u kijken op de website. Staat uw land niet in de lijst, neem dan a.u.b. voor de actuele verzendkosten contact met ons op via email info@bigplanes.nl.

Alle toestellen kunnen in Nederland tegen een redelijke vergoeding verstuurd worden. De ervaring is dermate goed dat we besloten hebben om bij voorkeur de modellen te versturen en niet meer af te laten halen. Dit bespaart u veel tijd en kosten omdat u niet meer naar Elst hoeft te rijden.

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen, uitgezonderd grote modellen,persoonlijk op te halen. De reden hiervoor is dat er niet voldoende parkeer en betaal mogelijkheden beschikbaar zijn.